Dansuri indiene si tiganesti in muzeu

Hila Ovidiu

Si tot in Muzeul in aer liber traditionalul a facut casa buna cu modernul. Zeci de copii de toate varstele au facut un adevarat spectacol de dans. S-au pregatit intens in ultimele luni pentru a executa perfect fiecare miscare de dans. Cele mai aplaudate au fost dansul indian si cel tiganesc.

tiganescTerasa Etno Techno Parc a devenit neincapatoare pentru copiii dar mai cu seama parintii acestora veniti sa participe la un adevarat spectacol de dans si culoare pus la cale de catre cei mici. Talentatii dansatori au muncit cate o ora pe zi timp de cateva saptamani bune pentru a se asigura ca de 1 iunie vor face un spectacol de zile mari. Cele mai gustate momente au fost insa cele de dansuri…traditionale. E drept, nu vorbim despre invartite si jiene, dansuri specific romanesti ci dansuri traditionale ale altor popoare. Dansul tiganesc si cel indian au smuls ropote de aplauze. Micutele dansatoare spun ca au muncit cu sarg pentru acest spectacol si ca s-au simtit foarte bine de Ziua Internationala a Copilului. Nu stim daca pe viitor vor face din pasiunea pentru dans o cariera, dar stim cu siguranta ca vor dansa pe muzica indiana cu deosebita placere de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima zi a Targului National de Jucarii

Daca e inceput de iunie, e Ziua Internationala a Copilului. Mii de sarbatoriti si-au petrecut ziua in Muzeul in aer lier. Aici a avut loc ultima zi a Targului National de Jucarii. Mii de vizitatori au trecut pragul Muzeului in aer liber pentru a participa la ultima zi a Targului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro