DANS PRINTRE CHAORME

alin

Sa isi poata vanda marfa, patronii regurg la tot felul de gesturi, unele innervante iar altele… haioase. Un cetatean turc, si-a deschis o chaormerie in Mamaia. Sa vanda cat mai multa mancare, i-a pus pe angajati sa danseze in fata clientilor. Imaginile ne-au fost trimise de catre un telespactator pe evenimentsibiu.ro.

Pe muzica turceasca, angajatii unei saormerii din Mamaia, fac atmosfera pentru clienti. Acestia ii privesc printr-un geam si aleg ingredientele. Daca treci prin fata fast-food-ului, nu poti sa nu cumperi macar o saorma mica cu de toate. Pretul este si el destul de mic. 15 lei, iar la fiecare kebap cumparat, primesti o bautura racoritoare din partea casei. Dansul angajatilor este insa ingredientul principal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie hoti!

Mai multe masii au fost sparte noaptea trecuta. Politistii va recomanda din nou sa nu mai lasati bunuri la vedere. Hotii sparg geamurile apoi fura tot ce prind. Este un sentiment groaznic sa fii victima unui furt din auto. Potrivit Politiei, aceste infractiuni au loc in Romania in fiecare zi. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro