Daniela Câmpean, din nou la birou

stiri redactie

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a revenit astăzi la birou după  perioada petrecută  în izolare la domiciliu în urma contactului cu un parlamentar care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Mesajul său după aceste zile se îndreaptă spre cei care i-au fost alături, dar și cătrecei aflațiîncă in izolare:

„Le mulțumesc celor care mi-au arătat interes și acelora care mi-au transmis optimismul lor. A contat și, iată, au avut dreptate. Pe sibienii aflați izolare îiîncurajez să nu-și piardărăbdarea, să ducă aceastăobligație la bun sfârșit cu gândul la ei și la noi toțiceilalți” – a spus Daniela Cîmpean.

Președinta Consiliului Județean Sibiu s-a aflat în această perioadăîn legătura continuă  cu membrii Comitetului pentru Situații de Urgență al căreivicepreședintă este, dar și cu ceilalți colegi ai  săi.

„Zilele de izolare au fost, de fapt, o perioadă intensă de lucru de la distanță. Am ținut legătura zilnic cu membrii Comitetului. Am fost , de asemenea,  in permanenta comunicare cu cei din Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și am coordonat împreuna cu ei  inițiativele comunitare mobilizate  în contextul acestei crize. Am pregătit o serie de măsuri care intră în aplicare din această săptămână” declară Daniela Cîmpean.

Pentru a întări răspunsul sistemului medical județean la starea de urgență generată de noul coronavirus, Consiliul Județean Sibiu va supune joi, votului online al consilierilor județeni, un proiect de rectificare bugetară prin care alocă suma de 2 milioane de lei către Spitalul Clinic Județean de Urgențe Sibiu pentru dotarea cu materiale și echipamente. Efortul financiar al autorităților este completat cu generozitate de foarte multe persoane fizice și entități private.

Pentru a face vizibilă această mobilizare generală, Consiliul Județean Sibiu a pregătit și va lansa o platformă centralizată de informare și comunicare, disponibilă  de pe pagina principală a site-ului cjsibiu.ro. Platforma va include informații oficiale, situația fondurilor direcționate către spitalul județean și modul în care ele se utilizează, centralizarea nevoilor identificate la nivelul județului Sibiu și inițiativele comunitare active în județ. Aceasta va fi disponibila în câteva zile, moment în care vom informa, din nou, cetățenii județului Sibiu.

„Suntem recunoscători că mii de sibieni și sute de companii au devenit solidari pentru a limita epidemia. Mulțumesc tuturor voluntarilor, companiilor și instituțiilor care s-au implicat activ în acțiuni de combatere și limitare a efectelor COVID-19. Va fi nevoie și mai departe de implicarea fiecăruia dintre noi” este mesajul președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Sibiu se aliază cu tehnologia pentru continuarea activității în perioada de COVID – 19

Ședința de consiliu județean se va desfășura on line Ajustarea programului de lucru al angajaților: prin rotație, 50% vor lucra de la domiciliu, timp două săptămâni Conducerea Consiliului Județean Sibiu a decis luni, 23 martie 2020, să continue activitatea deliberativă apelând la facilitățile oferite de tehnologie. Astfel, ședințele consilierilor județeni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro