Daniel Constantin asteptat vineri la Sibiu

Hila Ovidiu

Ministrul Agriculturii este asteptat la Sibiu. Acesta ar putea ajunge pe meleaguri sibiene in cursul zilei de vineri. Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ar urma sa aibe intrevederi cu reprezentantii autoritatilor locale pe tema secetei din aceasta vara.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin s-ar putea deplasa in cursul zilei de vineri pana la Sibiul acesta ar urma sa se intalneasca cu reprezentantii institutiilor locale dar mai cu seama cu cei ai asociatiilor de producatori, fermierilor si agricultorilor. Cea mai dezbatuta tema va fi cu siguranta cea a secetei care a lovit in ultima vreme tara noastra. Anuntul potentialei vizite a fost facut de catre Ioan Cindrea, Presedintele Consiliului Judetean Sibiu. Dezbaterile pe fonduri europene vor viza printre altele si situatia celor care le-au accesat iar acum trebuie sa isi prezinte rezultatele, dar productiile sunt din cauza secetei cu mult sub cotele preconizate initial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rutierii trag vitezomanii pe dreapta

Viteza la control. Politistii sibieni sunt in aceasta saptamana cu ochii pe cei care incalca limitele legale de viteza. Actiunea are ca scop combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul neadaptarii vitezei si face parte din Campania TISPOL- Speed. Pana la finele saptamanii politistii sibieni vor fi cu ochii pe cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro