Daca v-ati planificat un drum in Grecia, trebuia sa va inarmati cu rabdare

admin

Ministerul de Externe informeaza romanii care doresc sa calatoreasca in tranzit prin Bulgaria, cu destinatia Grecia, ca luni, incepand cu ora 10:00, in zona de acces catre punctul de trecere a frontierei Kulata, situat la frontiera dintre Bulgaria si Grecia, se va desfasura un protest al Asociatiei Sindicale a Muncitorilor/Soferilor din Transporturi din Republica Bulgaria.

Conform unui comunicat remis Ziare.com, la acesta vor participa aproximativ 300 de persoane, soferi profesionisti bulgari.

Protestul va genera intarzieri si timpi de asteptare suplimentari, avertizeaza MAE.

In cazul in care negocierile dintre soferi si reprezentantii autoritatilor bulgare competente vor esua, exista posibilitatea de a se ajunge la blocarea totala a circulatiei prin punctul de trecere a frontierei Kulata, se mai arata in comunicat.

Prin urmare, cei care vor sa treaca prin acest punct granita dintre Bulgaria si Grecia sa urmareasca cu atentie situatia din zona respectiva prin intermediul mediilor de informare sau sa aleaga itinerarii ocolitoare prin celelalte puncte de trecere a frontierei, adauga MAE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sonata Kreutzer interpretată de concertmaistrul Filarmonicii din Viena pe scena sibiana

Concertmaistrul Filarmonicii din Viena, Volkhard Steude, poate fi din nou ascultat de publicul din România. Pe o pe o vioară Antonius Stradivarius 1714, care i-a fost pusă la dispoziție de Banca Națională a Austriei, violonistul va interpreta binecunoscuta și îndrăgita Sonată Nr.9 în La major, op.47 –Kreutzer de Beethoven, dar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro