DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în județul Bacău,  care a plecat voluntar de la o stână de pe raza orașului Săliște, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în cursul lunii aprilie 2018, fiul său, GHIURCA LUCIAN,  în vârstă de 57 de ani, a plecat de la o stână de pe raza orașului Săliște, județul Sibiu, fără a mai reveni. Femeia a precizat faptul că, din cursul lunii aprilie 2018, nu l-a mai putut contacta pe fiul său.

Familia și-a exprimat acordul de mediatizare a plecării bărbatului la data de 22 martie.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 65 de kg, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, ten alb, constituție slabă.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le purta în momentul plecării.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conducători auto fără permis de conducere şi băuţi, la volan

La data de 20 martie a.c., în jurul orei 03,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Bihorului. Polițiștii au constatat că la volan se afla o tânără în vârstă de 23 de ani, domiciliată […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro