Daca doriti o cariera militara, acum e momentul!

Hila Ovidiu

Biroul de informare – recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal, desfasoara, in aceasta perioada, activitati de recrutare a candidatilor pentru institutiile militare de invatamant superior, postliceal si liceal.

Tinerii sibieni care vor sa urmeze cariera militara se pot prezenta, in aceasta perioada, la Biroul de informare – recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal.  Institutiile militare de invatamant superior au locuri disponibile la  Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu, Academia Fortelor Aeriene „Henri Coanda” Brasov, Academia Navala „Mircea cel Batran” Constanta, Academia Tehnica Militara Bucuresti si Institutul medico-militar Bucuresti si Targu Mures. In institutiile militare de invatamant postliceal, sunt disponibile locuri in: Scoala militara de maistri militari si subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” Pitesti, Scoala militara de maistri militari si subofiteri a Fortelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc si Scoala militara de maistri militari a Fortelor Navale „Amiral I. Murgescu” Constanta.  Locuri disponibile au si: Colegiul Militar Liceal „Stefan cel Mare” Campulung Moldovenesc, Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” Breaza si Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firmele din domeniul forestier, luate la control

8 agenti economici care desfasoara activitati forestiere, au fost controlati de comisarii de munca. Au fost constatate 82 de deficiente in domeniul securitatii si sanatatii in munca, fapt pentru care au fost  aplicate tot atatea avertismente In ultima luna, s-a desfasurat Campania Nationala privind  modul de utilizare a echipamentelor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro