Cutiile postale ale sibienlor, pline de pliante cu indemne la participarea la Referendum

Hila Ovidiu

Au aparut primele pliante care le explica oamenilor, pe intelesul tuturor, de ce sunt chemati la urne in primul weekend din octombrie. In acestea li se cere romanilor sa apere casatoria dintre un barbat si o femeie. In marile orase ale tarii au fost amplasate corturi unde voluntarii asociatiilor de profil stau de vorba cu oamenii si le ofera pliante informative pentru a-i convinge sa se prezinte la Referendum.

In Sibiu pliantele au fost distribuite in cutiile postale ale locuitorilor orasului. Acestea contin indemnuri catre populatie pentru participarea la Referendum considerandu-se ca astfel este aparata casatoria dintre un barbat si o femeie. “Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta un copil iar in scoala copiii vor fi invatati ca mama nu e femeie si tata nu e barbat. Asa s-a intamplat in unele state din Europa”, este doar unul dintre mesajele tiparite pe fluturasi.

In acelasi pliant informativ se mentioneaza si faptul ca alte 14 state europene au modificat Constitutiile astfel incat familia sa fie definita ca uniunea prin casatorie intre un barbat si o femeie.

Referendumul din tara noastra, primul care va avea loc pe parcursul a doua zile, in 6 si 7 octombrie, vine dupa ce, anul trecut Coalitia pentru Familie a reusit sa stranga cateva milioane de semnaturi in vederea modificarii Constitutiei.

De cealalta parte unii reprezentanti ai  societatii civile dar si cei ai organizatiilor LGBT spun ca Referendumul nu este decat o manevra politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fisurile Barajului de la Gura Rului nu reprezinta un motiv de ingrijorare!

Au aparut primele fisuri la Barajul de la Gura Raului! Specialistii spun insa ca nu este motiv de panica. Acestea nu sunt sesizabile cu ochiul liber, nu pun in pericol siguranta barajului si nici nu vor crea probleme in caz de cutremur. Specialistii Sistemului de Gospodarire a Apelor Sibiu dau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro