Cursuri de prim ajutor la Biblioteca Astra

Hila Ovidiu

Cei interesati se pot inscrie oricand pentru a lua lectii despre cum sa salveze viata unui om aflat in impas. Specialistii de la SMURD vor fi cei care ii vor invata pe sibieni cum sa acorde ingrijiri medicale de maxima urgenta.

“O viata poate depinde de tine” este proiectul la care s-a alaturat si Bibllioteca Judeteana Astra prin toate sectiile din judet. Aceasta campanie atrage atentia asupra efectelor negative pe care le are folosirea excesiva a numarului unic de urgenta 112 dar ii si instruieste pe cei interesati in tehnicile medicale specifice acordarii primului ajutor. Astfel, în fiecare zi de miercuri, timp de trei luni, în cele 22 de biblioteci vor rula filme demonstrative care prezintă manevre de prim ajutor explicate si ilustrate de medici specialiști. Aceste materiale au fost realizate in cadrul proiectului „O viata poate depinde de tine”. Bibliotecile implicate in acest proiect sunt: Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu, Filiala Valea Aurie, Filiala Vasile Aron, Filiala Balea, Biblioteca Municipala ”St. L. Roth” Medias, Biblioteca oraseneasca Avrig,  Biblioteca orasenească Agnita, Biblioteca oraseneasca Talmaciu, Biblioteca oraseneasca Saliste, Biblioteca oraseneasca Copsa Mica, precum si în bibliotecile din comunele Atel, Chirpar, Darlos, Jina, Rasinari, Pauca, Rosia, Sadu, Sura Mica, Sura Mare, Turnu Rosu, Nocrich si Valea Viilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul Mihail Kogalniceanu pentru intreprinderile mici si mijlocii va continua si in 2012

Acesta are menirea  de a stimula infiintarea si dezvoltarea IMM-urilor. Guvernul a decis, printr-o Hotarare de Guvern, alocarea unui plafon de garantare pentru anul 2012 la nivelul sumei de 1.200 de milioane de lei, corelat cu bugetul alocat acestui program pentru anul in curs. De la implementarea acestui program, care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro