Cursuri de prim ajutor de Zilele Medicinei de Urgenta

Hila Ovidiu

In ultima saptamana din octombrie, respectiv prima saptamana a lunii viitoare, la Sibiu au loc Zilele Medicinei de Urgenta. Cu acest prilej, se fac cursuri de initiere in medicina de urgenta. Orele sunt deschise atat celor care activeaza in domeniu cat si sibienilor care isi doresc sa invete sa acorde primul ajutor.

Timp de aproape 2 saptamani in judetul nostru se desfasoara Zilele Medicinei de Urgenta Sibiene. Evenimentul se afla deja la editia cu numarul 15.  Cu acest prilej se organizeaza cursuri de medicina de urgenta. La acestea pot participa atat neofitii cat si cei inititati in stiintele medicale.

Scopul cursurilor este atat de a promova medicina de urgenta in randul studentilor de la facultatile de profil cat si de a constientiza populatia cu privire la importanta cunoasterii regulilor de prim ajutor.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrari stiintifice, vor avea loc cursuri teoretice, ateliere practice si un exercitiu de descarcerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numarul accidentelor in care sunt implicati pietoni, in crestere

Accidentele in care sunt implicati pietoni sunt la ordinea zilei. Oamenii legii spun ca astfel de evenimente rutiere extrem de riscante ar putea fi evitate cu usurinta daca pietonii ar fi mai atenti atunci cand traverseaza iar conducatorii auto ar da dovada de prudenta atat de necesara! Politistii sibieni sunt  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro