Cursuri de pregatire si ajutor, pentru femeile antreprenor

Hila Ovidiu

Sibiancele care viseaza la o afacere participa zilele acestea la un curs de pregatire pentru antreprenori. Dupa ce isi prezinta planul de afaceri, doamnele sunt indrumate catre pasii care trebuie parcursi spre o afacere de succes, iar proiectele cele mai reusite sunt sprijinite si financiar, din fonduri europene.

Cea de-a 6-a conferinta „Femei de succes” s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Sibiu. La eveniment au participat atat coordonatorii locali si formatorii acestui proiect, cat cursante si femei antreprenor de succes ce isi desfasoara activitatea in cadrul comunitatii locale si a Regiunii Centrale. In cadrul conferintei, femeile care doresc sa devina antreprenoare, au avut ocazia sa se intalneasca si sa discute cu femei care deja au succes cu propria lor afacere. In plus, prin intermediul acestui curs doamnele sunt indrumate si ajutate financiar sa isi puna in practica planurile de afaceri. Avantajele pentru femeile care au participant la conferinta si au urmat cursul sunt numeroase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cursuri de ingrijit batrani la domiciliu

Cursuri de formare profesionala si oferte de angajare in Germania pentru sibienii care doresc sa activeze in domeniul ingirjirii batranilor. Crucea Rosie Sibiu in parteneriat cu fundatia Diakonie Mezingen Sibiu ofera servicii de calificare profesionala si mai apoi locuri de munca pentru 20 de persoane. Persoanele interesate se pot inscrie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro