Cursuri de formare profesionala continua pentru Politia Locala

Hila Ovidiu

Politia Locala Sibiu se scolarizeaza pe fonduri europene. Miercuri oamenii legii au participa la primul seminar. Acestia au avut de ales 12 specializari la care se puteau inscrie. Cele mai solicitate au fost cursurile de operare PC si cele de limbi straine.

Programul care a adus toti politistii locali inapoi in banci se numeste “Formarea continua si cresterea calificarii profesionale a resurselor umane pentru imbunatatirea eficientei si eficacitatii organizationale a Serviciului Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu. Acest proiect isi propune sa ii instruiasca pe angajatii de la Politia Locala in utilizarea calculatorului, limbi straine, pregatire fizica, security management, leadership, management public, legislatie europeana, comunicare publica, achizitii publice, si resurse umane. Cele mai cautate cursuri au fost cel de limba engleza si cel de utilizare PC. Valoarea totala a proiectului este de peste 430 de mii de lei dintre care 85 la suta sunt bani europeni, 13 la suta bani de la Bugetul de Stat si aproape 9 mii de lei de la Bugetul Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pomisori pe toate gusturile

A inceput sezonul plantarilor de puieti. Oferta este variata iar in pietele din Sibiu, se vand diferite soiuri de pomi si arbusti ornamentali. Cei mai solicitati in acest an sunt puietii de mar, par, cires si prun. Totusi, cererea e mult mai slaba fata de anii tecuti, spun comerciantii.  Preturile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro