Curse deviate pentru Raliul Sibiului

Hila Ovidiu

Raliul Sibiului inchide mai multe artere din oras. Si mijloacele de transport public vor circula pe trasee deviate. Modificarile sunt valabile pentru toata ziua de 16 aprilie.

sa utilizeze artere care ocolesc Piata Unirii, prin urmare nu vor mai ajunge in statiile „Casa Armatei, Alba Iulia sau in cele de pe Bulevardul Coposu. Modificari vor aparea si in cazul traseului autobuzului ce duce spre Paltinis. Acesta va pleca din Sibiu de la orele 7.00 si 11.00 iar din paltinis va pleca de la ora 9.00 si de la ora 13.30.

Din Piata Unirii vor fi blocate punctele din Bulevardul Victoriei de la intersectia cu Andrei Saguna spre piata, pe Emil Cioran de la aleea din fata Casei de Cultura, tot sensul giratoriul din intersectia Milea-Dumbravii, strada Banatului de la intersectia cu Dealului si Cosbuc, intersectia cu strada Cetatii in zona Centrala, Bulevardul Coposu de la intersectia cu Independentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

100 de ani de la nasterea lui Ilie Micu

Miercuri s-au implinit 100 de ani de la nasterea lui Ilie Micu. In cinstea ctitorului Scolii Populare de arte din Sibiu a fost vernisata o expozitie si a avut loc un spectacol de muzica populara. Miercuri s-au implinit 100 de ani de la momentul la care a venit pe lume […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro