Curs festiv la Pedagogic

Hila Ovidiu

Aproxmativ 150 de elevi ai Colegiului Pedagogic au participat marti la festivitatea de absolvire a liceului. A fost un moment emotionant, cu lacrimi, imbratisari, amintiri dar si multa distractie. Dupa o zi festiva tinerii se pregatesc deja pentru examenul de bacalaureat.

indeFestivitatea de absolvire a durat aproximativ 2 ore si a inceput in clase unde dascalii le-au mai dat cateva sfaturi celor care din toamna le-ar putea fi colegi in cancelarie. Mai apoi toata suflarea absolventilor de liceu au pasit catre curtea Colegiului Pedagogic in timp ce elevii din ani mai mici s-au “priponit” in geamurile claselor cu vedere la curte sau chiar pe holuri pentru a-i privi visatori pe cei care au ajuns la finalul unui ciclu de invatamant. In curtea scolii absolventii au primit flori, diplome, felicitari de la cei dragi iar mai apoi s-a incins o distractie pe cinste. In timp ce unii se pregatesc pentru bacalaureat, cei care termina clasa a VIII-a se pregatesc sa devina viitori liceeni ai Colegiului Pedagogic. Anul acesta sunt puse la dispozitia doritorilor 56 locuri pentru invatamant in limba romana, 28 pentru limba germana si alte 28 pentru bilingv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenda pentru transport ilegal de lemne

Daca transportati lemne, asigurati-va ca aveti actele necesare pentru a putea face dovada provenientei materialului lemnos. In caz contrar riscati amenzi usturatoare. Un sibian a scos din buzunar 2 mii de lei dupa ce politistii l-au prins transportand aproape 3 metri cubi de lemn pentru care nu detinea documente legale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro