Curs absolvit cu brio

Hila Ovidiu

60 de tineri sunt de vineri ofiteri. Ceremonia absolvirii cursului de baza al promotiei Constantin Brancaoveanu 300 a avut loc la sediul Scolii de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta “General Eremia Grigorescu”. Sefa de promotie a fost o tanara care a reusit sa obtina o medie generala peste 9.50.

06.03.2015 11:23 (1)60 de tineri fosti invatacei au cantat vineri “Desteapta-te Romane” in locul academicului Gaudeamus. Vorbim despre tinerii care au fost pregatiti timp de 6 luni de zile de catre cadrele militare ale Scolii de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta “General Eremia Grigorescu” din Sibiu. Pe o ninsoare cumplita, tinerii s-au bucurat totusi din plin de ceremonia festiva. Nu inainte de a primi binecuvantarea preoteasca. La ceremonia festiva au participat si oficialitatile sibiene. Felicitari au primit si de la conducerea scolii militare. Cei mai buni elevi ai promotiei au primit diplome. Culmea este ca, intr-o meserie in care de obicei barbatii fac legea, sefa de promotie a fost o fata. Tanara ne-a povestit ca si-a dorit dintotdeauna sa imbrace uniforma militara si ca este nerabdatoare sa isi ia in primire postul de ofiter. Ceremonia s-a incheiat cu o frumoasa defilare in aplauzele publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Zbor" pe sosea cu peste 200 km/h

Si-a imaginat ca este cu avionul si a vrut sa decoleze. Vorbim despre un barbat de 32 de ani din Mures pe care politistii rutieri l-au prins in trafic intr-o localitate sibiana conducand cu peste 200 de kilometri la ora. Barbatul a ramas fara permis si i-a fost aplicata o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro