Curatenie in Sub Arini

Hila Ovidiu

Actiune demna de toata lauda in parcul Sub Arini. Cateva mamici si-au luat prichindeii de mana si s-au apucat sa curete parcul. Au strans saci intregi de gunoaie.

sub arini

Satule sa isi priveasca micutii cum se joaca printer maldarele de gunoi cateva mamici din Sibiu au demarat o actiune sociala de zile mari. Acestea si-au dat intalnire pe site-urile de socializare si alaturi de odrasle au demarat actiunea de curatire a parcului Sub Arini. Cot la cot, cei mari si cei mici, au adunat saci intregi cu deseuri. Participantii de la aceasta prima editie de igienizare a parcului spera ca luna viitoare sa puna la cale o noua actiune similara. Si mai spera ca in septembrie li se vor alatura mult mai multi oameni dornici sa se implice in actiuni cu caracter social.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi si permise suspendate pentru cei care "nu au vazut" trecerea la nivel cu calea ferata

100 de amenzi, un permis suspendat si 2 dosare penale. Acestea sunt rezultatele actiunii rutiere de la trecerile la nivel cu calea ferata. Pentru controalele de marti au fost mobilizati peste 40 de politisti. 41 de politisti au pandit marti trecerile la nivel cu calea ferata. Motivul? Sancionarea soferilor si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro