Curatati cosurile de evacuare a fumului!

Hila Ovidiu

Iarna vine cu…recomandari de la ISU. Pompierii reamintesc tuturor sibienilor sa isi verifice instalatiile de incalzire inainte de intrarea in sezonul rece. Vizati sunt mai ales cei care locuiesc la casa si au sobe cu lemne.

index

De asemenea pentru a preveni eventuale incendii pompierii va sfatuiesc sa lasati pe seama specialistilor lucrarile de intretinere, revizi si reparatii la instalatiile si aparatele electrice. De asemenea, nu uitati sa ii invatati pe cei mici sa nu umble la resourile aflate in priza sau la caloriferele electrice. Pompierii mai spun ca este interzisa utilizarea aparatelor electrice, a cablurilor, prizelor sau intrerupatoarelor la care au fost constatate defectiuni. Nu se recomanda nici folosirea improvizatiilor. Inainte de caderea primei zapezi asigurati-va ca aveti in casa o cantitate suficienta de sare pentru topirea ghetei de pe trotuar si de pe caile de circulatie in gospodarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajari!

Vreti un loc de munca stabil si bine platit in Sibiu? Consultati ofertele facute publice de catre cei de la Ajofm. Sunt 95 de agenti economici aflati in cautare de forta de munca! Conduc detasat in topul ofertelor de angajare agentii economici din municipiul Sibiu. Aici sunt oferite foarte multe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro