Cum își trăiesc viața copiii din întreaga lume?

stiri redactie

Începând de astăzi, de la ora13:00, copiii se pot bucura de un program special din seria Diminețile Lumiipe Astra Film Junior Online. Documentarele pentru copii pot fi accesate gratuit pe paginile noastre de Facebook si pe https://www.astrafilm.ro/online/

Seria de filme «Les Petits Matins du Monde»prezintăuniversul fascinant și cultura diversă acopiilor din lumea întreagă, de la trezitul de dimineață la pregătitul micului dejun, de la spălatul pe dinți la îmbrăcatul uniformei, de la mersul la școalăla întâlnirea cu prietenii.Băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 aniîși exprimă în ritmul lor curiozitățile, gândurile și emoțiile într-o dimineață obișnuită din viața lor.

De ce Aïcha și Zhara își spun rugăciunile frecvent? De ce trebuie Chaliha să vâslească până la școală? Cum deprind tehnica mânuirii bețișoarelor gemenii Shunta și Hinata?

Aceste întrebări, aparent neînsemnate, ne fac să înțelegem diferențele de obiceiuri și mentalități de la o țară la altă, aflând modul unic în careîși desfășoară activitățile un copil și regulile intimedupă care funcționează o familie,surprinzând reflexii importante ale societății în care trăiesc.

Programul Astra Film Junior Online în perioada 11-13 MAI

LUNI, 11 MAI, ora 13:00

Cambodgia, Statele Unite ale Americii

MARTI, 12 MAI, ora 13:00

Finlanda, India

MIERCURI, 13 MAI, ora 13:00

Japonia, Maroc

Descoperiți aventura lumii copiilor pe Astra Film Junior Online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima recoltare de plasmă umană hiperimună de la un pacient vindecat de COVID-19

Astăzi la Centrul de Transfuzie Sangvină Sibiu a avut loc prima procedură de colectare de plasmă umană hiperimună de la un pacient COVID-19 vindecat. Donatorul este DOBRA RAUL AUREL în vârstă de 33 ani, din Sibiu, infectat cu Covid – 19 și vindecat de medicii din cadrul Spitalului Clinic Județean […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro