Cultura luxemburgheza va fi sarbatorita de la anul si la Sibiu

Hila Ovidiu

Din 2013 in Sibiu va avea loc un nou eveniment cultural. Este vora despre Zilele Culturale Luxemburgheze. Bazele noului proiect au fost puse marti in cadrul intalnirii dintre primarul Klaus Johannis si Octavie Modert Munistrul Culturii din Marele Ducat de Luxemburg. Intalnirea a avut loc cu prilejul vizitei oficiale pe care delegatia luxemburgheza a facut-o la Sibiu.

In cursul zilei de marti primarul Sibiului s-a intalnit cu delegatia condusa de catre Octavie Modert, Ministrul Culturii din Marele Ducat de Luxemburg aflata in vizita oficiala la Sibiu. Acestia au discutat despre proiectele care s-au derulat pana acum in Sibiu si mai cu seama despre cele care vor fi puse in aplicare pe viitor. Astfel din 2013 orasul nostru va avea un eveniment cultural in plus. Este vorba despre Zilele Culturale Luxemburgheze. De asemenea o parte dintre evenimentele culturale care au loc la Sibiu vor fi prezentate pe viitor si in Luxemburg. Cu toate acestea nu putem spune inca daca vom avea in Ducatul Luxemburghez vreodata parte de zile culturale dedicate Sibiului. Relatia culturala dintre Sibiu si Luxemburg a inceput in 2007 cand ambele au detinut titlul de Capitala Culturala Europeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noul presedinte al Consiliului Judetean a depus juramantul

Incepand de marti, Consiliul Judetean Sibiu are un nou presedinte. Ioan Cindrea a depus juramantul in fata prefectului si al presedintelui Tribunalului Sibiu. Ioan Cindrea a devenit marti, in mod oficial, presedintele Consiliului Judetean Sibiu. La ceremonia de depunere a juramantului a luat parte, conform legii, pe langa presedintele Tribunalului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro