Cu scuterul in stalp

Hila Ovidiu

Un tanar a ajuns la spital dupa ce a intrat cu motoscuterul intr-un stalp de pe marginea drumului. Baiatul este internat iar starea lui este grava. Politistii spun ca impactul ar fi fost mult mai putin nociv daca barbatul ar fi purtat casca de protectie.

Accidentul s-a produs pe DN 7 in zona Talmaciu II. Un tanar de 22 de ani, in timp ce conducea cu viteza un motoscuter pe marginea drumului, s-a dezechilibrat, a pierdut controul scuterului si s-a izbit din plin de un stalp de electricitate. Baiatul a fost grav ranit si transportat de urgenta la spitalul din Sibiu. Aici este internat pe terapie intensiva iar starea sa este in continuare grava. Politistii spun ca rezultatele impactului ar fi fost cu mult diminuate daca tanarul ar fi purtat casca de protectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atelier si spectacol in limba germana la Teatrul Gong

In plina vacanta Teatrul Gong ii invita pe cei mici la spectacole si ateliere in limba germana. Joi va fi jucat spectacolul „O raza de soare”. Inainte cu o ora de spectacol tinerii pot participa la atelierul coordonat de Alina Moldovan. Pentru ca sunt in vacanta si au mai mult […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro