Cu masina pe contrasens, la 77 de ani!

Un conducator auto in varsta de 77 de ani a fost prins marti dimineata, circuland pe autostrada, pe contrasens. Omul a fost blocat de o masina de politie inainte ca acesta sa produca vreo trgedie. Conducatorul auto a ramas fara permis si a primit si amenda.

Marti dimineata politistii au fost anuntati ca pe autosttrada A 1 o masina a intrat pe contrasens si circula spre Sibiu. Oamenii legii ajunsi la fata locului au blocat masina soferului si au securizat zona pentru a evita producerea de evenimente rutiere. La volanul masinii care circula pe contrasens se afla un barbat in varsta de 77 de ani din Alba.

Pentru fapta sa soferul a fost amendat cu suma de 1160 de lei si a ramas fara permis pentru urmatoarele 60 de zile. Culmea este ca soferul circula pe a doua banda de circulatie in conditiile in care in zona era o ceata pe care o puteai “taia cu cutitul”.

Politistii spun ca la mijlocul anului trecut o persoana si-a pierdut viata si alte 3 au fost grav ranite intr-un accident produs din cauza unui sofer care circula, pe autostrada, pe contrasens.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS