Cu dosar penal pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

6 conducatori auto s-au ales in weekend cu dosar penal. Acestia au fost prinsi la volan dupa ce au consumat alcool, au condus masini neinmatriculate sau au urcat la volan fara a avea permis.

infractiuni-rutiereCei 6 ghinionisti s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. 4 dintre ei sunt cercetati penal dupa ce oamenii legii le-au cerut actele la control si au constatat ca se aflau la volanul unor autoturisme neinmatriculate, iar un al cincilea a avut aceeasi soarta cand politistii au constatat ca nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La fel de ghinionist a fost si un tanar de 24 de ani care a fost prins la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice. Barbatul a fost tras pe dreapta de catre un echipaj al politiei pe strada Gusteritei, undeva dupa ora 02.00 noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viaductul Mihail Kogalceanu gata pana la finele anului

Cea mai mare lucrare din oras progreseaza intr-un ritm bun. Oficialii primariei spun ca viaductul Mihail Kogalniceanu va fi gata pana la finele acestui an. A fost deja montat tronsonul central al grinzii metalice ce trece peste calea ferata. Investitia totala are o valoare de peste 28 de milioane de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro