Cu dosar penal pentru braconaj piscicol

Hila Ovidiu

Un barbat din Alba s-a ales cu dosar penal pentru…5 kilograme de peste. Oamenii legii spun ca barbatul a facut braconaj piscicol 3 zile consecutiv. Barca si plasa de pescuit i-au fost confiscate.

Politistii specializati pe delicte silivice si braconaj piscicol au desfasurat o actiune de control in zona Barajului Negoveanu. Pe drum insa au intalnit un barbat care pe masina avea o barca pneumatica. Soferul in varsta de 39 de ani originar din Alba a fost tras pe dreapta pentru control. Pe langa brarca, in masina barbatului oamenii legii au mai gasit o plasa monofilament si aproximativ 5 kilograme de pastrav. Ustensilele i-au fost confiscate iar pentru cantitatea de peste descoperita oamenii legii i-au intocmit barbatului dosar penal. Braconierul a ramas ulterior si fara peste.  Politistii spun ca acesta ar fi stat la pescuit timp de 3 zile consecutiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se depun candidaturile pentru scoala de pompieri

Visati sa deveniti pompieri??? Grabiti-va sa va depuneti dosarele pentru scoala din Boldesti. In ianuarie  2018 se da deja concursul de admitere. Anul viitor MAI organizeaza pentru prima data sesiunile de admitere in plina iarna, la inceput de an. In 2018 cei care vor sa urmeze scolile de agenti sau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro