Cu dosar penal dupa ce au fost prinsi beti si fara permis

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au intocmit in ultimele 24 de ore 2 dosare penale. In ambele cazuri este vorba despre alcool la volan.

Primul ghinionist incaput pe mana oamenilor legii este un barbat in varsta de 38 de ani din Talmaciu. Acesta a fost oprit initial pentru un control de rutina in timp ce conducea un microbuz pe drumul de la iesirea din Turnu Rosu. In cazul lui politistii au constatat ca nu detine permis de conducere. In plus omul era si baut. Etilotestul a indicat o valoare de 0,66 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Un alt conducator auto a fost oprit de politisti in Medias. Este vorba despre u barbat in varsta de 42 e ani. Si acesta a fost prins la volan fara permis si sub influenta alcoolului. Ambii conducatori auto s-au ales cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Statie vandalizata

Statile tursib arata tot mai rau! Cea de la Balanta spre exemplu este plina de grafitti iar pe mijlocul statiei geamurile aparatoare lipsesc cu desavarsire. Desi se cheltuie probabil bani multi pentru a avea statii de transport public moderne si confortabile, in teren investitiile ori nu se vad ori sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro