Cu Dacia la Raliu

Hila Ovidiu

Mai bine de 50 de echipaje din campionatul national participa in aceste zile la Sibiu Rally Challenge. Echipa Sibiului participa cu doua masini, printre care un model modificat de Dacie.

20.08 raliu sibiu acop_0001
Mai bine de 80 de echipaje s-au inscris la editia din acest a Raliului de la Sibiu. 51 dintre acestea provin din Campionatul National de Raliuri. Echipa sibiana se aliniaza la start cu doua masini. Surpriza este o Dacie 1410. Sibienii spun ca editia din acest an nu este una dificila dat fiind faptul ca se tin numai probele de asfalt. Surpriza raliului va fi cu siguranta Dacia de aproape 30 de ani pe care o vor folosi la curse sibienii. Aceasta nu mai poate fi de mult insa o masina de serie. Are inclusiv cutie de viteze secventiala.
Startul festiv a fost dat joi seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toamna se numara...copacii taiati

Dupa ce ne-au adapostit toata vara de soarele arzator, copacii de pe strada Avram Iancu incep sa dispara. Municipalitatea a decis sa puna la pamant 14 arbori. Ei vor fi totusi inlocuiti cu altii tineri. Zeci de trecatori si locuitori ai strazii Avram Iancu au fost scandalizati de faptul ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro