Cu actele la zi

Hila Ovidiu

Alimentele care ajung pe mesele sibienilor sunt sanatoase. Sau cel putin asa rezulta din rapoartele Comisariatului pentru Sanatate Publica realizate dupa ce au controlat mai bine de 60 de unitati de alimentatie publica. A fost aplicata o singura amenda, in valoare de o mie de lei.

indePer total au fost controlate aproximativ o suta de unitati de alimentatie publica. Vorbim despre 3 producatori primari, 5 producatori si ambalatori, un distribuitor si transportator, aproximativ 30 de retaileri, 19 unitati din sectorul de servicii si 9 producatori primari care vand direct consumatorilor finali. In mare parte acestia au respectat conditiile de igiena si au avut toate actele in regula. Chiar si asa echipele mixte de control au aplicat sanctiuni si chiar amenzi acolo unde a fost cazul. De remarcat este faptul ca nu s-au gasit produse expirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mopedist fara permis

Fie ploaie, fie soare, mopedistii fara permis ies la plimbare! Dovada sta un barbat din Rosia care a fost prins de politistii rutieri. Promenada barbatului s-a soldat cu dosar penal. La mai bine de 2 ani de cand au intrat in vigoare modificarile Codului Rutier unii sibieni nu au inteles […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro