Cristian Andrei sta de vorba cu elevii sibieni

Hila Ovidiu

Psihologul Cristian Andrei sta de vorba cu elevii din scolile sibiene. Timp de mai bine de un an de zile acesta se va afla printr-un turneu in tara in care se va intalni cu tinerii din toate judetele. Tema dezbatuta este discriminarea.

Cristian Andrei a venit la Sibiu special pentru a sta de vorba cu tinerii. In cadrul unei campanii nationale la care s-au alaturat nume mari ale show-bizz-ului romanesc, acesta si-a propus sa combata discriminarea. Campania “Si tu ai obraz” este demarata de catre Institutul de Relatii Umane. Pentru inceput, psihologul s-a oprit la Scoala Regina Maria. Campania va fi derulata pe mai bine de un an de zile timp in care doctorul va merge prin toate judetele tarii si le va vorbi tinerilor despre cat de grava este discriminarea. In aceasta campanie, alaturi de celebrul psiholog s-au alaturat si Andreea Marin, Simona Patruleasa, Bodo, Bianca Brad, Andrei si Kamara de la Alb si Negru, Connect- R, Cristi si Oana Brancu, Victor Yla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modernizari la Centrul Caleidoscop

Conditii si servicii mai bune pentru copiii bolnavi de autism care frecventeaza centrul din Sibiu. Proiectul de investitii a fost inclus in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana. La ora actuala acolo beneficiaza de recuperare si tratament specific peste 100 de copii cu diferite afectiuni La centrul Caleidoscop beneficiaza de tratament […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro