Criminal arestat preventiv

Hila Ovidiu

Barbatul de 42 de ani care si-a ucis fosta concubina cu sange rece in urma cu mai bine de o saptamana, la Rasinari, va ajunge dupa gratii. Tribunalul Sibiu a emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Iacob Sas, barbatul de 42 de ani din Rasinari care si-a injunghiat mortal in gat fosta concubina va ajunge din spital, in arestul IPJ Sibiu. Judecatoria Sibiu a emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Barbatul a stat pana acum in spital, din cauza ranii pe care si-a provocat-o la gat dupa ce si-a ucis fosta concubina. Nenorocirea s-a petrecut in urma cu mai bine de o saptamana in localitatea Rasinari. Intr-o duminica dimineata, barbatul le-a urmarit pe fosta concubina si sora acesteia, in timp ce mergeau spre servici. A sarit asupra fostei iubite, Maria Stanciu, si i-a sectionat gatul cu un cutit. A fugit apoi cu masina, insa la scurt timp oamenii legii l-au gasit in autoturism, injunghiat in gat. Barbatul a incercat sa se sinucida, insa medicii l-au salvat, iar acum va plati cu ani grei de inchisoare pentru fapta sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Johannis are planuri mari pentru Sibiu

Nici nu s-au dat inca rezultatele finale ale alegerilor ca primarul Sibiului stie deja ce planuri are pentru municipalitate. Acesta doreste sa inceapa noi proiecte si evident sa le continue pe cele incepute. Pe primul loc in ordinea prioritatilor se numara infrastructura orasului. 150 de strazi vor fi modernizate in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro