Crima la Medias!

Crima  la Medias. Un tanar in varsta de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in timpul unei altercatii. 3 barbati au fost retinuti in acest caz. 2 dintre ei sunt recidivisti, eliberati in urma aplicarii legii recursului compensatoriu.

Ziua de 13 a fost cu ghinion pentru un tanar in varsta de 25 de ani din Medias. Acesta a fost implicat intr-o altercatie in urma careia si-a pierdut viata. Pe fondul unui conflict mai vechi, un grup format din 10 persoane a intrat intr-un club cu intentia de a se lua de 3 persoane aflate in interiorul localului. Printre cei 10 se numara si victima in varsta de 25 de ani. Scandalul intre cele doua grupuri a degenerat si multi dintre cei veniti au fost goniti. Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum tinerii fug din club. Victima ramane in urma, aluneca, cade si este lovita de mai multe ori cu picioarele in zona capului iar apoi injunghiata undeva in zona picioarelor.

Tanarul injunghiat a fost dus de urgenta la spital insa eforturile medicilor au fost zadarnice.

In urma decesului tanarului a fost declansata o ancheta in care au fost retinuti 3 barbati cu varste de 30,38 si 34 de ani. 2 dintre cei 3 sunt supsiecti de omor iar cel de-al treilea de loviri si alte violente. In cursul zilei de luni acestia afla daca vor ramane sub control judiciar sau vor fi arestati preventiv.

2 dintre cei 3 tineri retinuti de politisti sunt recidivisti. Unul dintre ei, din Blaj, a fost eliberat in 25 mai anul trecut in urma aplicarii legii recursului compensatoriu iar cel de-al doilea, din Alba, in 13 iunie 2017.

Legistii spun ca moartea victimei a rezultat in urma unei hemoragii externe. Practic atunci cand a fost injunghiat i-a fost sectionata artera si vena femurala.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS