Crima in cimitir

Hila Ovidiu

Crima comisa cu sange rece la Axente Sever. Un barbat e 30 de ani aflat sub influenta bauturilor alcoolice a ucis prin injunghiere ul alt barbat de 48 ani fara ca macar sa-l cunoasca pe acesta. Agresorul urmeaza sa fie prezentat Instantei.

Crima de-a dreptul odioasa la Axente Sever. Un tanar de 30 de ani a ucis in cimitir un barbat in varsta de 48 de ani desi nici macar nu il cunostea. Cercetarile au scos la iveala faptul ca atat agresorul cat si victima se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Criminalul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cutit. 3 dintre acestea au fost in zona membrelor superioare si una in zona toracica. Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav si posesie de arma alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proxeneti retinuti

Retea de prostitutie destructurata. Doi barbati si o femeie sunt anchetati de politisti dupa ce s-a stabilit ca racolau tinere pe care le puneau apoi sa intretina relatii sexuale cu diferiti clienti. Pe numele barbatilor a fost si emis un mandat de arestare preventiva pentru 24 de ore. Si cele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro