Crestere cu 61% a curselor ce pleaca din Sibiu. Cei mai multi sibieni zboara catre München

admin

În primele patru luni al anului 2017, interesul pasagerilor pentru rutele operate de la Aeroportul Internațional Sibiu a inceput sa creasca. Astfel, în lunile ianuarie, februarie, martie, respectiv aprilie ale anului 2017 au fost înregistrați un număr total de 137.612 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate, cu o creștere de 61% față de aceleași luni ale anului 2016, când au fost înregistrați un număr total de 85.453 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate.
Trendul ascendent a debutat încă de la începutul anului și s-a menținut până sfârșitul lunii aprilie. Astfel, în luna ianuarie creșterea înregistrată a fost de 73%, în februarie 59%, în martie 58%, respectiv în aprilie 56% față de aceleași perioade ale anului 2016.
În prezent, Aeroportul Internațional Sibiu conectează direct Sibiul cu orașe din Spania – Madrid, Italia – Milano, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg, Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra și în sezonul de vară cu Turcia – Antalya, cursă charter.
În topul destinațiilor care au atras cei mai mulți pasageri din regiune, în intervalul ianuarie – aprilie 2017, se află München, Londra și Stuttgart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bugetarii nu pot vinde voachere de vacanta. Amenda este atat de mare incat ii va indemna sa mearga cu acesta.

Voucherele de vacanta care vor fi acordate, de la 1 iulie 2017, vor fi date pe suport electronic si vor fi nominale, iar cei care isi vand tichetul sunt pasibili de amenzi. Amenzile pot fi de pana la 14 salarii minime brute, adica peste 20.000 de lei, se arata in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro