Crestere cu 61% a curselor ce pleaca din Sibiu. Cei mai multi sibieni zboara catre München

În primele patru luni al anului 2017, interesul pasagerilor pentru rutele operate de la Aeroportul Internațional Sibiu a inceput sa creasca. Astfel, în lunile ianuarie, februarie, martie, respectiv aprilie ale anului 2017 au fost înregistrați un număr total de 137.612 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate, cu o creștere de 61% față de aceleași luni ale anului 2016, când au fost înregistrați un număr total de 85.453 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate.
Trendul ascendent a debutat încă de la începutul anului și s-a menținut până sfârșitul lunii aprilie. Astfel, în luna ianuarie creșterea înregistrată a fost de 73%, în februarie 59%, în martie 58%, respectiv în aprilie 56% față de aceleași perioade ale anului 2016.
În prezent, Aeroportul Internațional Sibiu conectează direct Sibiul cu orașe din Spania – Madrid, Italia – Milano, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg, Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra și în sezonul de vară cu Turcia – Antalya, cursă charter.
În topul destinațiilor care au atras cei mai mulți pasageri din regiune, în intervalul ianuarie – aprilie 2017, se află München, Londra și Stuttgart.

No Comment

Leave a Reply

*

*