Creste numarul cazurilor de gripa porcina

Hila Ovidiu

Numarul cazurilor de gripa porcina continua sa creasca in Sibiu. In mai putin de 10 zile au fost confirmate inca 4 cazuri de AH1N1. 3 dintre eles sunt la copii. O alta proba a fost recoltata saptamana aceasta de la o fetita de doar 4 luni.Cele doua cazuri confirmate saptamana aceasta sunt la o fetita de un an din Sibiu si un baietel de 9 luni din localitatea Movile. De asemenea, dintre probele recoltate saptamana trecuta au mai fost depistate pozitiv inca doua. Este vorba despre o fetita de 3 ani din Saliste si un tanar de 27 de ani din Sibiu.

Saptamana aceasta a mai fost inregistrata o suspiciune la o fetita de doar 4 luni. Numarul de cazuri confirmate de gripa din judetul nostru a ajuns la 22. 20 dintre acestea sunt cazuri de gripa porcina. In tot atatea cazuri a fost necesara internarea pentru tratarea pacientilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Desfiintarea inspectoratelor scolare ar fi o catastrofa!

Fuctionarea invatamantului romanesc fara inspectoratele scolare este imposibila. O spune Stefan Firu, seful ISJ Sibiu care mai in gluma mai in serios, il invita pe politicianul care a propus desfiintarea inspectoratelor sa organizeze un examen de bacalaureat doar de la nivel central. Desfiintarea inspectoratelor scolare ar putea fi un dezastru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro