Covid 19 – la nivelul judeţului Sibiu

stiri redactie

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 521de persoane (dintre care 485 adulți și 33copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 451de persoane, iar 44 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1937persoane izolateși 39persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 122de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de51 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 117 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 9 iunie, au fost verificate 1007 persoane și 3 societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

În urma activităților, au fost identificate 9 persoane care nu au respectat măsura izolării,  fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 de lei. Trei persoane au fost conduse într-un centru de carantină de pe raza județului Sibiu, pentru o perioadă de 14 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Locuri de muncă vacante

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 316locuri de muncă vacante oferite de43 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 3 posturi (asistent medical generalist, inginer căi ferate drumuri şi poduri, reprezentant comercial) se adresează persoanelor cu studii superioare, în timp ce 313sunt pentru persoane fără studii superioare.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro