covasna, olanesti sau govora la mare cautare pentru tratamente balneo-climaterice

studio

Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai, Govora, Caciulata, Bazna si Felix, sunt cele mai solicitate statiuni balneo climaterice. Aproape 2 mii de sibieni au primit bilete de tratament reduse, iar alti 1700, asteapta raspuns de la Casa de Pensii, sa vada daca isi fac sau nu bagajele.

Pana in prezent, in anul 2012, s-au inregistrat un numar de 3.684 cereri de acordare de bilete de tratament, pentru lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie şi august. Au fost repartizate un numar de 1962 bilete de tratament balnear. Biletele de tratament balnear sunt pentru o perioada de 18 zile.
Cele mai solicitate statiuni sunt: Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai, Govora, Caciulata, Bazna, Felix. Casa de Pensii, acorda bilete de tratament balnear pentru pensionari cu suportarea unei contributii individuale daca solicitantul nu a beneficiat de bilet de tratament in ultimii 2 ani. Exista insa si criterii de acordare a biletelor de tratament pentru asigurati cu suportarea unei contributii individuale. Aici insa depinde de nivelul venitului brut lunar, care constitiue baza de calcul al contributiei individuale de asigurari sociale.
Mai multe bilete de tratament, dar, cu titlu gratuit, au fost acordate si persoanelor cu dizabilitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

grindina in weekend in dumbrava sibiului si alte zone din judet

Dupa zile intregi de canicula, duminica a inceput sa ploua dar, putin spun specialistii. Inca ne mai confruntam cu seceta desi furtuna din ultimele ore i-a cam speriat pe sibieni. La sfarsitul saptamanii a plouat cu grindina in mai multe localitati din judet. Grindina a cazut duminica in mai tot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro