Cosuri si bancute noi

Hila Ovidiu

Primaria face achizitii de mobilier stradal. Pe lista de cumparaturi urgente se numara bancutele si cosurile de gunoi. In ceea ce priveste recipientele de colectare a deseurilor stradale, acestea vor incadrate in suporturi de beton. Astfel, spera reprezentantii municipalitatii, cosurile de gunoi vor scapa de mana vandalilor.

Venirea primaverii baga la cheltuieli municipalitatea sibiana. Primaria a decis achizitionarea de noi bancute, cosuri de gunoi dar si reabilitarea celor existente. Bancile vor fi amplasate in parcuri sau alte zone de repaos si vor fi confectionate din metal si semn. Cosurile de gunoi sunt cumparate in incercarea de a le inlocui pe cele existente dar foarte deteriorate de….mana omului. Primarul Klaus Johannis spera ca noile recipiente pentru gunoi sa nu aibe aceeasi soarta ca si cele actuale. Astfel, cosurile de gunoi vor avea suport din ciment. Acestea au costat municipalitatea mai bine de 128 de mii de lei, fara tva. Nici reparatiile la mobilierul stradal actual nu sunt tocmai ieftine. Acestea au scos din visteria locala peste 47 de mii de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine imprumuturi

Lipsa banilor ii face pe batranii din Sibiu sa uite ca se apropie Pastile. Dovada sta numarul tot mai mic de imprumuturi de la CARP. Daca in alti ani pensionarii depuneau si cate  800 de cereri in apropierea sarbatorilor pascale, in 2012 numarul acestora s-a injumatatit. Din cei aproximativ 400 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro