Cosuri de gunoi pentru dejectiile animalelor

Hila Ovidiu

Municipalitatea monteaza cosuri de gunoi pentru colectarea dejectiilor animalelor de companie. Primele astfel de recipiente au fost montate deja in mai multe zone ale Sibiului.

Primele astfel de cosuri de gunoi au fost montate in fata fostei primarii, in zona Bibliotecii Astra, in Parcul Cetatii, pe Targu Vinului si in Parcul Tineretului. In total vor fi montate in oras aproximativ 40 de astfel de cosuri de gunoi. Restul vor fi amplasate pe Milea, pe Mihai Viteazu, pe Calea Dumbravii, pe Gladiolelor, pe Semaforului dar si in Valea Aurie, Terezian, Resita si Ciresica. Cei care nu vor curata in urma animalelor de companie risca sa fie amendati. Pentru a introduce tipurile de sanctiune insa consilierii locali vor trebui sa isi dea acordul cel mai probabil la finele acestei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de contestatii depuse pentru notele primite la Bacalaureat

Aproape 600 de absolventi de liceu s-au aratat nemultumiti de notele primite la Bacalaureat. Tinerii au depus contestatii. Desi Sibiul a obtinut cel  mai bun procent de promovare la bacalaureat din intreaga tara, cateva sute de tineri s-au aratat nemultumiti de notele primite, considerand ca meritau mai mult. Asa ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro