Cosuri de gunoi noi in centrul orasului

Primaria schimba cosurile de gunoi din centrul orasului. Vechile containere din ciment masiv sunt inlocuite de mini pubele din plastic si tabla cu sigla municipalitatii inscriptionata in zona centrala. Reprezentantii Primariei spun ca inscriptia cosurilor de gunoi va impiedica furarea acestora.

Cateva zeci de noi cosuri de gunoi au fost deja amplasate in oras. Acestea sunt negre si au inscriptii galbene. In lateral pe acestea scrie “Primaria Sibiu” iar pe partea din fata se afla si stema orasului. Reprezentantii municipalitatii spun ca s-a decis inscriptionarea cosurilor de gunoi pentru a impiedica furturile si ca astfel de practici se intalnesc si in alte orase ale tarii.

Pana la momenul de fata nu am reusit sa aflam valoarea achizitiei in ceea ce priveste cosurile de gunoi. O alta procedura de achizitie, tot pentru astfel de minipubele este in lucru si va fi finalizata in scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 noi cazuri de gripa in Sibiu

Gripa continua sa faca ravagii la Sibiu. 2 copilasi dintr-o gradionita sibiana au fost depistati pozitiv pentru virus gripal. In total in unitatea respectiva au fost depistate 12 cazuri de gripa. Mai multi copii dar si ingrjijitori de la o gradinita din Sibiu s-au imbolnavit de gripa. In unul dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro