Corvus Corax au facut show la Sibiu

Show total la cea de-a 12 editie a Festivalului Medieval Cetati Transilvane. Ultima seara, cea in care au urcat pe scena Corvus Corax a strans in Piata Mare mii de oameni. Cei prezenti au fost de parere ca aceasta a fost una dintre cele mai bune editii ale festivalului.

Timp de 3 zile Sibiul a fost transformat intr-o adevarata cetate medievala. Domnite, cavaleri si alte personaje de poveste au colorat orasul. Cea mai asteptata seara a fost insa cea in care au urcat pe scena Corvus Corax. Penru a-i vedea pe scena mii de oameni au venit duminica seara in Piata Mare. Cei care au fost prezenti la festival spun ca aceasta a fost cea mai buna editie de pana acum. Organizatorii spun ca editiile urmatoare vor fi si mai si…Bugetul editiei de anul acesta a fost de aproximativ 300 de mii de lei.

 

One thought on “Corvus Corax au facut show la Sibiu

  1. Am fost in trecere prin Sibiu si am asistat la repetitiile anterioare concertului. Si asa a fost fenomenal: ti se zburlea parul!
    Sunt convinsa ca spectacolul a fost magnific. Ii invidiez pe cei care au asistat. Eu a trebuit sa ma multumesc cu computadorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scolarii se bucura de ultimele zile de vacanta

Pe ultima suta de metri. Elevii mai au doar cateva zile pana cand vor incepe scoala. Pana atunci ei profita di plin de vacanta si de activitatile distractive ce au loc la Biblioteca Judeteana Astra. Scolarii numara deja zilele pana cand va suna din nou clopotelul. Acestia mai au vacanta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro