Corso de Sibiu transformat in tunel luminos

Hila Ovidiu

80 de mii de leduri au transformat pietonala Nicolae balcescu intr-un tunel luminos incepand de luni seara. Sibiu Lights & More ii va incanta pe sibieni dar mai cu seama pe turistii veniti sa viziteze orasul pana in prima zi a noului an.

SLMPietonala Nicolae balcescu a fost transformata intr-un sir de arcade luminoase in cadrul Sibiu Lights&More. Constructiile luminoase sunt mult mai spectaculoase decat cele de anul trecut. Vorbim despre o constructie luminoasa unica in Romania inalta de 21 de metri si lata de alti 20. In total au fost aprinse in cursul serii cam 80 de mii de leduri.
Pentru realizarea constructiei luminoase s-a lucrat cu o echipa de italieni la foc continuu. Rezultatul a meritat insa pe deplin. Sibienii sunt mai mult decat incantati de felul in care arata orasul in aceasta perioada. Dovada este faptul ca aproximativ 5 mii de oameni au asteptat cu sufletul la gura aprinderea luminitelor. Numaratoarea inversa a fost facuta de catre primarul interimar al Sibiului Astrid Fodor. Seara s-a incheiat cu un spectacol al celor de la Domino si un superb foc de artificii. Sibiu Lights& More va infrumuseta orasul pana in prima zi a anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar arestat preventiv

Arestat preventiv pentru talharie! Vorbim despre un brasovean de 52 de ani care a vrut sa fure un ornament de Craciun din targul din Piata Mare. Barbatul a amenintat cu un cutit vanzatorul care a incercat sa il opreasca. Cei care l-au prins pe hot au fost jandarmii sibieni. Acestia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro