Coronitele, alternativa bradului

Hila Ovidiu

Cei care nu-si permit sa cheltuie banii pe un brad isi cumpara macar o coronita sau un aranjament ormanemntal de tip bradut. Preturile acestora variaza intre 4 si 150 de lei. Chiar si asa vanzatorii spun ca n-au dat prea multa marfa.

Fara miros de brad in casa, Craciunul parca nu are niciun farmec. Dar ce ne facem cand lipsesc si banii pentru achizitonarea unui pom? Comerciantii au preluat de la americani de cativa ani buni obiceiul de a impleti coronite din ramuri de brad. Acestea sunt mult mai ieftine si aduc in casa fiecaruia binecunoscutul miros de cetina. Asa ca multi sibieni care nu isi permit un pom mare recurg la aceasta solutie sau isi achizitoneaza un aranjament ornamental stil bradut. Chiar si asa, cei care se ocupa cu vanzarea coronitelor spun ca vanzarile n-au mers tocmai bine. Motivul??? Nu a re lumea bani. Desi preturile variaza intre 4 si 25 de lei, cumparatorii nu s-au ingramadit sa lase tarabele goale. Vanzatorii mai spera totusi ca in ajun de Craciun vanzarile sa creasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traditii de Craciun

Craciunul vine intotdeauna cu traditii care mai de care mai vechi sau mai frumoase. Mai ales la noi, in zona Transilvaniei. Pe meleagurile sibiene inca sunt in mare voga cetele de feciori si de crai venite sa colinde. Ardealu-i plin de traditii si obiceiuri populare. Insa cand vine vorba de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro