Copil accidentat

Hila Ovidiu

Una dintre principalele cauze de producerea a accidentelor rutiere o reprezinta indisciplina pietonala. De la inceputul anului si pana in prezent 5 sibieni si-au pierdut viata dupa ce au fost loviti de masini. Ultimul eveniment rutier de acest gen a avut loc in ultimele 24 de ore. Un pieton a fost ranit dupa ce a incercat sa traverseze neregulamentar.

index

Aproape ca nu e zi in care la Sibiu sa nu aiba loc un accident rutier in care cel putin o persoana sa fie grav ranita. De vina sunt si unii si altii. Pe de-o parte soferii sunt grabiti si neatenti iar de cealalta parte pietonii incalca regulile minime de legislatie rutiera. De cele mai multe ori, cei din urma se aleg cu rani grave, luni intregi de spitalizare si chiar…sechele pe viata. Este si cazul unui copil de 10 ani ajuns sub rotile masinii dupa ce a traversat prin loc nepermis si fara sa se asigure. Copilul a scapat ieftin, cu doar cateva rani usoare. Dar statistica accidentelor arata ca numai din cauza indisciplinei pietonale in primele 9 luni ale anului s-au produs 53 de accidente rutiere grave. Acestea s-au soldat cu 5 morti, 25 de raniti grav si 24 de raniti usor. Per total in judetul nostru s-au produs 345 de accidente rutiere soldate cu decesul a 31 de oameni, ranirea grava a 161 si ranirea usoara a altor 329.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Snopit in bataie

Povestea fetitei de un an de zile batuta crunt de iubitul mamei continua. Agresorul micutei este arestat si cercetat pentru tentativa de omor calificat. In urma bataii primite micuta s-a ales cu mai multe fracturi craniene si un hematom. Drama micutei de un an de zile a inceput la momentul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro