Copil accidentat pe trecerea de pietoni

Hila Ovidiu

A traversat regulamentar, cu toate acestea a ajuns in spital. A patit-o un copil de numai 10 ani care, desi traversa strada pe trecere, a avut ghinionul sa nu-l observe un sofer imprudent.  Desi conducatorul auto a incercat sa evite accidentul in ultimul moment, baiatul a fost acrosat si a suferit rani usoare.

Faptul ca a respectat normele rutiere nu l-au scapat de accident pe un copil de numai 10 ani. Baiatul a traversat strada regulamentar, pe trecere, asa cum l-au invatat parintii si profesorii, insa, un sofer neatent nu l-a observat la timp si l-a lovit. Baiatul a ajuns in spital cu rani usoare, insa colegii lui de scoala vor avea multe de invatat din patania copilului. Imediat dupa accident, politistii rutieri sibieni au mers la scoala la care invata copilul pentru a le explica elevilor regulile de circulatie si cum se pot produce accidentele rutiere, din neatentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mort de beat, a intrat cu masina in autobuz

O femeie pasagera intr-un autobuz Tursib a ajuns duminica in spital dupa ce vehiculul de transport in comun a fost acrosat de un sofer beat. Sibianul de 44 de ani care se face vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat. Aburii alcoolului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro