Copil accidentat pe Semaforului

Hila Ovidiu

Un copil de numai 9 ani a ajuns in spital dupa ce a traversat strada Semaforului prin loc nepermis si fara sa se asigure. Baiatul nu era supravegheat de parinti si a ajuns in fata unui autoturism care circula regulamentar si al carui sofer nu a reusit franeze la timp.

Un copil de numai 9 ani a fost la un pas sa isi piarda viata, dupa ce a ignorat una dintre lectiile elementare, invatate atat acasa, cat si la scoala. Lasat nesupravegheat de parinti, baiatul a vrut sa traverseze strada Semaforului din Sibiu. A uitta ca trebuie sa treaca pe zebra si sa se asigure inainte, si a tsnit direct in fata unui sofer care circula regulamentar. Desi conducatorul auto a incercat sa evite impactul, copilul a fost alovit si a ajuns in spital. Din cauza acestui eveniment rutier, soferul este cercetat pentru vatamare corporala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Neglijenta periculoasa

Un TIR de cateva zeci de tone s-a rasturnat pe strada Uzinei din localitatea Marsa, dupa ce soferul a efectuat un viraj fara a se asigura corespunzator. In urma evenimentului rutier soferul a fost ranit si a ajuns la spitalul din Sibiu. O manevra neinspirata era sa-l coste scump pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro