Copiii invata sa circule regulamentar

Hila Ovidiu

In timp ce adultii sunt amendati pentru incalcarea regulilor de circulatie, cei mici invata sa le respecte. Marti reprezentanti ai Politiei Rutiere Sibiu au stat de vorba cu prichindeii de la Gradinita 41. Acestia au invatat ca nu au voie sa se joace in strada si ca nu trebuie sa ofere informatii personale necunoscutilor.

Cateva zeci de copii de la gradinita nr. 41 din Sibiu au invatat marti cum sa se comporte pe strada, cum sa evite sa fie victime ale accidentelor de circulatie sau cum sa se fereasca de infractori. Desi sunt inca micuti copiii stiau deja ca nu au voie sa traverseze decat la culoarea verde a semaforului si ca nu au voie sa intre in vorba cu necunoscuti si sa le spuna acestora daca sunt sau nu parinitii acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mihai Eminescu sarbatorit la Artilerie

Marti s-au implinit 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Momentul venirii pe lume a celui mai mare poet roman a fost marcat si de catre Scoala deAplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta “General Eremia Grigorescu”.Poetul a fost elogiat in cadrul unui seminar. In fiecare an la data […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro