Copii imbolnaviti la gradinita

Hila Ovidiu

12 copii de la o gradinita din Sibiu au fost dusi de parinti la spital dupa ce s-au simtit rau. Copiii au prezentat greturi, varsaturi si dureri abdominale, cel mai probabil din cauza unei toxiinfectii alimentare. Medicii cred ca de vina e mancarea pe care au primit-o la gradinita, insa deocamdata asteapta rezultatele analizelor.

De la gradinita acasa, apoi la spital. Este traseul parcurs de 12 copii de la grupa mica si mijlocie ale Gradinitei nr. 28 din Sibiu, care au avut nevoie de ingrijiri medicale imediat dupa ce s-au intors de la gradinita. Copi acuzau greturi, varsaturi si dureri abdominale, asa ca parintii i-au dus imediat la spital. Dupa ce au examinat cazurile, medicii de la Spitalul de Pediatrie “Martin Luther” din Sibiu au pus diagnosticul posibill de toxiinfectie alimentara. Insa deocamdata asteapta  rezultatele analizelor, pentru confirmare. La gradinita respectiva merg 150 de copii, iar conducerea unitatii spune ca pana acum nu au mai fost astfel de probleme. Toti copii au mancat acelasi meniu, iar bucataresele jura ca mancarea a fost proaspata, preparata chiar in aceeasi zi. Intre timp o echipa din cadrul DSP Sibiu a prelevat probe din bucataria gradinitei, iar acum se asteapta rezultatele analizelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cura de slabire cu efecte devastatoare

A slabit 100 de kilograme, iar acum pielea ramasa pe abdomen ii atarna pana la genunchi. Este cosmarul pe care il traieste o femeie din Avrig, care nu are bani pentru o operatie estetica, pentru a scapa de pielea in exces. Viata a devenit un adevarat cosmar pentru o femeie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro