Copac cazut din cauza vantului

Hila Ovidiu

Vantul puternic a pus la pamant un copac pe DN1 in zona localitatii Vestem. Traficul in zona a fost inchis total cateva zeci de minute. Sibiul a fost marti sub cod galben de vant puternic.

Traficul pe DN1 intre Sibiu si Valcea a fost blocat pentru cateva zeci de minute dupa ce un copac doborat de vant a ajuns pe partea carosabila. In zona s-a intervenit imediat pentru degajare. Pana cand s-a reusit indepartarea pomului de pe carosabil s-a circulat pe o singura banda din doua. Tinand cont ca este o zona extrem de intens circulata, putem spune ca a fost o minune faptul ca in momentul in care s-a rupt copacul prin zona nu trecea nicio masina. Sibiul s-a aflat in cursul zilei de marti sub o atentionare cod galben de vant puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inca un pas spre un nou spital la Sibiu

Constructia noului spital ar putea incepe in 2020. Sau cel putin asa arata varianta optimista a presedintelul Consiliului Judetean, Daniela Campean. Pana la momentul de fata locatia noului spital a beneficiat de un studiu de prognoza a calitatii mediului. S-a decis ca groapa de gunoi de la Cristian nu va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro