Controale pete controale efectuate de OPC Sibiu

Hila Ovidiu

In luna mai, inspectorii OPC Sibiu nu au prea avut timp de odihna. Ei au avut de cercetat 69 de reclamatii primite de la sibieni si, pe langa acestea, au efectuat si 144 de actiuni de control. In total au acordat 44 de amenzi in valoare de peste 180 de mii de lei.

Luna mai a fost una foarte incarcata pentru inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Sibiu. Acestia au avut de solutionat 69 de reclamatii, dintre care doar 17 au fost intemeiate iar 14 au fost solutionate amiabil. Pe langa aceste reclamatii, inspectorii au efectuat si 144 de controale pentru verificarea respectarii prevederilor legislatiei din domeniul protectiei consumatorului. Pentru neregulile depistate, inspectorii au dat 44 de amenzi, in valoare de aproape 190 de mii de lei. Din aceasta suma deja s-au incasat peste 14 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Canicula atrage cu sine obligatii pentru angajatori

Vin caldurile mari, iar angajatorii trebuie sa ia masuri de protectie pentru angajatii care isi desfasoara activitatea afara. Cum ajung temperaturile la 37 de grade, cu plus, angajatii trebuie sa beneficieze de apa, dusuri, ventilatie la locul de munca si pauze mai lungi si dese. Avand in vedere faptul ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro