Controale OPC la cosmetice

Hila Ovidiu

Comerciantii vand produse cosmetice de protectie solara fara instructiuni de utilizare sau avertismente traduse in limba romana. Asta au gasit inspectorii OPC Sibiu la agentii economici care au fost verificati. Pentru neregulile depistate au fost date 2 amenzi in valoare de 2.000 de lei.

In plin sezon estival, inspectorii OPC Sibiu au desfasurat o serie de controale la operatorii economici care comercializeaza produse cosmetice pentru protectie solara. Iar neregulile nu au intarziat sa apara. Din 8 agenti economici verificati, la 6 au fost depistate nereguli.Printre abaterile constatate se numara lipsa pictogramelor de pe ambalaje, lipsa traducerii in limba romana a instructiunilor de utilizare sau a avertismentelor sau neafisarea preturilor in mod vizibil. Pentru toate aceste nereguli au fost acordate amenzi si au fost retrase temporar de la comercializare diferite produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil cautat de politisti

Politistii sibieni cauta un copil de 14 ani care a disparut de acasa, din localitatea Avrig, din data de 10 august. Vazand ca fiul lor nu se mai intoarce, parintii copilului au cerut ajutorul oamenilor legii. Politistii sibieni cer ajutorul cetatenilor pentru a gasi un copil de 14 ani care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro