Controale OPC inainte de Pasti

Hila Ovidiu

In perioada premergatoare sarbatorilor Pascale, inspectorii OPC au efectuat controale la operatorii economici care comercializau produse specifice pentru aceasta perioada. Iar neregulile nu au intarziat sa apara. Au fost acordate amenzi in valoare de peste 40 de mii de lei si au fost oprite de la comercializare peste 180 de kilograme de produse.

Inainte de sarbatorile de Pasti, inspectorii OPC au desfasurat ample controale la operatorii economici care comercializau produse specifice pentru aceasta perioada. Au fost verificati 31 de operatori din intregul judet, iar inspectorii au depistat nereguli la produsele din carne de miel, la cele de patiserie si cofetarie si la ciocolata. Inspectorii OPC au amendat 15 operatori economici pentru neregulile gasite, si au retras de pe piata, temporar sau definitiv, aproape 200 de kilograme de produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Zonele mortii”, marcate pe DN 1

Dupa ce s-au folosit de macheta cu imaginea unui politist sau a unei autospecializate de politie, oamenii legii vor marca acum zonele periculoase de pe DN 1 cu buline negre si mesaje de avertizare. Aceste puncte negre sunt zonele in care anual se produc zeci de accidente soldate cu morti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro