Controale OPC in service-urile auto

Hila Ovidiu

Inspectorii ITM au desfasurat in sptamana care tocmai s-a incheiat o serie de controale la atelierele auto. Au fost verificati 9 operatori, iar cinci dintre ei au si luat amenzi. Una dintre cele mai grave abateri constatate de inspectorii a fost neoferirea de garantie pentru lucrarile prestate.

Aveti mare grija pe mana cui va lasati masina la reparat. In cadrul unei actiuni de verificare a operatorilor economici care presteaza servicii in domeniul reparatiilor auto, inspectorii OPC au descoperit numeroase nereguli, printre care unele chiar foarte grave. Pentru a evita situatiile neplacute in care sunt inselati sau beneficiaza de reparatii de proasta calitate, fara garantie, inspectorii OPC au cateva recomandari pentru sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Interventie la limita

Interventie foarte dificila pentru pompierii militari sibieni. Vineri seara, acestia au fost solicitati in localitatea Daia, unde o vacuta a cazut intr-o fantana. Dupa eforturi sustinute, pompierii au reusit sa salveze bietul animal. Pompierii militari sibieni au luat parte la o operatiune mai putin obisnuita. Ei au fost chemati sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro